KNGMG Symposium – Oct 13th

Oct 4, 2022 | News

Aardwetenschappen & communicatie symposium

 

met uitreiking Van Waterschoot van der Gracht penning aan Lucia van Geuns

 
 
Save the Date! Op donderdagmiddag 13 oktober geeft Lucia van Geuns de jaarlijkse Staringlezing over ‘Aardwetenschappen & Communicatie’. Lucia werkte bij Shell (1980- 2002) en bekleedde onderzoeksposities bij TNO en het Clingendael International Energy Programme (CIEP). Zij heeft een achtergrond in geowetenschappen, petroleumtechniek, economie en planning. Haar onderzoek richt zich op internationale energiemarktontwikkelingen, energietransitievraagstukken en klimaatveranderingsbeleid. Lucia werkt momenteel als Strategic Advisor Energy bij HCSS.

Voorafgaand aan de Staringlezing vindt een symposium plaats over ‘Aardwetenschappen & Communicatie’. Met onder andere Gemma Venhuizen, Remco de Boer, Anne Schulp en Salomon Kroonenberg. Lucia krijgt die dag tevens de Van Waterschoot van der Gracht-penning uitgereikt. De Van Waterschoot van der Gracht Penning is het hoogste eerbewijs in Nederland voor uitzonderlijk verdienstelijke aardwetenschappers. De Staringlezing en het symposium vinden plaats op het kantoor van Deltares (Boussinesqweg 1, Delft) waar voldoende gratis parkeerplaatsen zijn. De voertaal zal dit keer Nederlands zijn.

Aardwetenschappen & communicatie symposium – met uitreiking Van Waterschoot van der Gracht penning aan Lucia van Geuns | KNGMG

webmaster
Author: webmaster

0 Comments

JOIN THE PGK

YOUR BUSINESS LOGO HERE?

KNGMG-logo

CONNECT WITH US

Visit Us On Linkedin